#TARDOR#CASTANYES#PANELLETS#31 D’OCTUBRE#FESTA#FAMILIA#AMICS#SOPARS##TARDOR#CASTANYES#PANELLETS#31 D’OCTUBRE#FESTA#FAMILIA#AMICS#SOPARS#Sabies QUE ...?
Els panellets es mengen per poder aguantar el Dia de Tots Sants i el Dia de Difunts en què tocava tota la nit la campana en honor als morts. Es feia vigília i els panellets els ajudaven a suportar la nit freda per la gran quantitat d'energia i calories que aporten.
Es creu que provenen de la rebosteria àrab pels seus ingredients: ametlla, sucre i ou.

JA PODEU GAUDIR DELS NOSTRES PANELLETS, ENCARREGA'LS:
PINYÓ, AMETLLA, NABIUS, COCO, XOCO I CANYELLA, XOCO I TARONJA, XOCO I NOUS, CAFÈ, XOCOLATA, LLIMONA, CODONY, CASTANYA.

PANELLETS SENSE SUCRE: PINYÓ, CAFÈ, COCO

PROMOCIÓ: 1/2KG DE PANELLETS VARIATS + VI DEL VENT (DOLÇ DE MAS VICENÇ): 27,00€


RECORDEU QUE PASSANT LA TARGETA URBANA OBTINDREU UN 3% DE DESCOMPTE AMB TOTES LES VOSTRES COMPRES

també tenim la petita, que són butlletes per promocionar el petiti comerç català. Per compres superiors a 30€ us regalem una butlleta que entreu al sorteig el dia 5 de cada mes de diversos premis, el 1r de 15000€ i molts de 200€ i de 1000€. els premis surten al diari "Ara" o a www. lapetita.net
la petita reparteix Alegria novetats: hem incorporat pa sense gluten; a part del pa de fajol, el d’arròs i el de quinoa, també  fem pa amb farina de castanya de viladrau i pa de teff. Aquest tipus de cereal d’origen etiòp, és d’assimilació lenta igual que l’arròs i aporta els 8 aminoàcids essencials igual que la quinoa. També ajuda a rebaixar el nivell de sucres en sang i a més aporta molta fibra, ferro i calci.
amb les magdalenes també hi ha novetats: Ara de castanya de viladrau, i les de sempre: de fajol, d’arròs,de quinoa. D’espelta i de kamut.